BINE ATI VENIT!

Bine ati venit pe Blogul Parintilor! Nu este un alt “blog pentru parinti”, destinat, de fapt, copiilor. Este chiar pentru parinti: aici imi propun sa aduc informatii care sa completeze sfaturile practice legate de cresterea si educarea copiilor, astfel incat parintii sa le poata pune in aplicare.

Citeste mai departe…

Lucrand multi ani, ca psiholog, cu parinti si cu copiii lor – am realizat ca cei mai multi se informeaza si stiu multe lucruri despre cum ar trebui sa se comporte fata de copii. Au cele mai bune intentii, si totusi apar probleme in relatia cu copiii lor. Simt de multe ori ca gresesc. Se simt vinovati. Ar vrea sa schimbe lucrurile, dar nu pot. Stiu, teoretic, ce ar trebui sa faca, dar nu stiu cum. Si toate problemele copilului par sa porneasca de la ei…

Acestor parinti ma adresez in blog, celor care “au incercat tot ce au putut” pentru a-si sprijini copilul, au facut sacrificii, s-au “documentat”, au incercat sa fie deschisi… Ma adresez lor, pentru a-i asigura ca sunt pe drumul cel bun, chiar daca in familia lor nu este toata lumea multumita. Ma adresez lor si pentru a le transmite ca mai au de facut un pas, pentru a fi parinti excelenti: pasul catre ei insisi!

Te invit sa facem impreuna acest pas catre tine si te asigur ca este cel care iti va da puterea, increderea, si chiar stiinta de a deveni un parinte grozav!